Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Plezier, Power, Passie en Presentatie

De vier p's!
De zanglessen zijn individueel en op maat gemaakt naar jouw specifieke wensen. Zangplezier staat op de eerste plaats en een ontspannen, positieve sfeer draagt bij aan het ontplooien van jouw creatieve en expressieve vermogens.

Tijdens de zanglessen wordt aandacht besteedt aan verschillende aspecten van zangtechniek - denk aan ademstroom, een vrije klank (losse kaak en open keel), resonantie, helderheid, flexibiliteit, duidelijke articulatie en dictie. Doeltreffende stemoefeningen maken je stem krachtig, soepel en rijk. Muzikaliteit, expressie, voordracht en interpretatie komen uiteraard ook aan bod.  Algemene muziekleer en muziekgeschiedenis kunnen ook onderdeel van de lessen vormen.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren