Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Wie ben ik?

Ik ben een gediplomeerd zangdocente (klassiek) en vocal coach en lid van de NVZ (Nederlandse Vereniging van Zangpedagogen). Ik heb mijn studie afgerond in 2000 en ben gelijk begonnen met het geven van privé zangles. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan met zingen in diverse koren en ensembles en heb ik ook regelmatig als soliste opgetreden.

Mijn klassieke training vormt de basis van mijn aanpak. Ik ben dus natuurlijk thuis in alle klassieke stijlperiodes en genres van renaissance tot laatromantiek en hedendaags muziek, van madrigaal en consort song tot liedkunst, opera en oratoria aria. Maar ik geef ook met veel plezier les in de lichte genres zoals musical, jazz, gospel en folk.

Zoals Ella Fitzgerald zegt: “The only thing better than singing is more singing”

Contact

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren